15 Temmuz 2013 Pazartesi

Baykuş Postası- 1

 
  Mektup 1: Açlık Oyunlarının ikinci filmi Ateşi Yakalamak'ın yeni fragmanını 5 gün sonra izleyebileceğiz. İkinci filmi bildiğiniz gibi Gary Ross yönetmiyor. Lionsgate'in Açlık Oyunlarına önem verdiğini bildiğim için Francis Lawrence'ı seçerken bu konuya özen gösterdiklerini düşünüyorum. Gary Ross'un Açlık Oyunlarını sevmiştim. Kamera her ne kadar sallansada o heyecanı bize yaşatmaları ve senaryoda kitaptan bir çok bölümü koymaları filme artı kattı.  Ateşi Yakalamak, 22 Kasım'da. 

 
                                                                         İlk fragman


                   
                                                                  Shailene Woodley

  Mektup 2:  Ülkemizde Pegasus'tan çıkan 'If I Stay (Eğer Yaşarsam)' ve 'The Fault In Our Stars (Aynı Yıldızın Altında)' film oluyor. Bu aralar kitaptan uyarlanan filmlerin sayısı giderek artıyor, bu da bizim gibi Kitaplık Baykuşlarını çok mutlu ediyor. Tek bir sorun dışında. Çoğu film kitabının hakkını veremiyor. Aynı Yıldızın Altında, şu anda kütüphanemde okunmayı bekliyor. Çok övgü alan bir kitap ve filmi kitabın hakkını veremezse cidden üzülürüm. 
If I Stay'ın sadece ana karakteri olan Mia'yı Chloe Grace Moretz'in oynayacağı kesinleşmiş. Çıkış tarihi belli değil.
Aynı Yıldızın Altında'nın Hazel'i ve Augustus'u ise çoktan seçilmiş. Hazel'i Uyumsuz kitabının filminde Tris'i canlandıran Shailene Woodley, Gus'u ise yine aynı filmde Tris'in kardeşi Caleb'i canlandıran Ansel Elgort oynayacak. Filmin çıkış tarihi 2014. 

          Ansel Elgort                                                                                             Chloe G. Moretz














Mektup 3: Origin'in kapağı yayınlandı! Benim de kafayı takmış olduğum Lux Serisinin 4. kitabı Origin'in kapağı yayınlandı. Amerika çıkış tarihi derseniz 27 Ağustos. Türkiye deki çıkış tarihi derseniz, Dex'e yalvarmaya başlasak iyi olur. Ama çok geciktireceklerini sanmam :)























Mektup 4: Grinin Elli Tonu film oluyor! Haftalarca dilden düşmeyen E.L James'in yetişkin serisi Fifty Shades Of Grey'in (Gri'nin Elli Tonu) ilk kitabı Grinin Elli Tonunu 24 Ağustos 2014'de beyaz perdede izleyebileceğiz. Oyuncular ise hala meçhul.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder